JUNI 2024

Ankarhagen tecknar avtal med Watma Education i Karlskoga

Ankarhagen har tecknat ett hyresavtal med Watma Education för lokaler i fastighet Fotbromsen 2 i Storängen, Karlskoga. De uthyrda lokalerna omfattar drygt 1 200 kvadratmeter och kommer att användas för yrkesutbildningar inom svets, CNC- och robotteknik.

Watma Education AB driver utbildningar under flera varumärken: Fria Läroverken, Nordic International School, Kronoberg Skola, KF-utbildning och Kunskapscompaniet. I de nya lokalerna kommer företaget att bedriva både teoretisk och praktisk utbildning.

Petter Myrehed, fastighetschef på Ankarhagen, kommenterar:

'Vi gläder oss åt att kunna anpassa och aktivera en yta som stått vakant i drygt ett år. Processen har gått snabbt och smidigt tack vare ett gott samarbete med Watma och Kunskapscompaniet. Lokalens utformning har varit avgörande för hyresgästen. Tillgången till kontor, klassrum, omklädningsrum och verkstadsytor, samt goda kommunikationer, uppfyller verksamhetens behov.'

Lokalerna ligger på adress Skogsbovägen 5 i Karlskoga och är nu redo att välkomna studenter som vill utbilda sig inom eftertraktade tekniska yrken."

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies