AUGUSTI 2024

Ankarhagen tecknar hyresavtal med Protan

Ankarhagen tecknar hyresavtal med Protan Entreprenad för lokaler på ilanda industriområde i Karlstad. Lokalerna omfattar drygt 800 kvadratmeter och kommer användas till kontor, verkstad och lager.

Protan-koncernen är ett internationellt företag med norska ägare med totalt cirka 900 medarbetare i 13 länder. Inom Protan-koncernen utgör taktäckning det största affärsområdet.

Petter Myrehed, fastighetschef på Ankarhagen, kommenterar:”Vi gläder oss åt att välkomna Protan till Ankarhagens lokaler på ilanda, deras etablering inom fastigheten kommer stärka området och bidra till en bra hyresgästmix. Processen i utformning av lokal har gått mycket smidigt och uppskattar det fina samarbetet med Protans representanter som präglats  av kreativt problemlösande. Vi är mycket nöjda med slutprodukten och hoppas Protan kommer trivas bra i sina nya lokaler när de tillträder i november".  

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies